Handige speelgoedzak - DROPS PINK

Verzamel al de favoriete speeltjes van je mini speelvogel in deze leuke speelgoedzak van FRESK. Makkelijk te openen en weer te sluiten met de stevige, witte koordjes. Je kan hem makkelijk ophangen in de kinderkamer of meenemen naar een andere kamer dankzij het handige handvat.Een hippe tas om te vullen met je favoriete speeltjes. Met het stevig handvat kan je de tas makkelijk met je meenemen of eventjes weghangen aan een haakje in de kamer. Dit is werkelijk een duurzame opbergmogelijkheid, gemaakt uit gerecycleerde PET-flessen.

Elegante speelgoedzak met prachtige DROP PINK print uit de nieuwe FRESK tassencollectie, deze zak is voorzien van een stevig handvat met lederen accenten en sluit makkelijk met de stevige koorden. Hij is gemaakt uit recycled PET-flessen. Deze stijlvolle en duurzame collectie bestaat uit verschillende modellen en is verkrijgbaar in verschillende FRESK prints.

Materiaal: gemaakt uit gerecycleerde PET-flessen

Afmetingen: 60 x 50 cm

Fresk is Scandinavisch voor fris, toch is het een Nederlands merk dat Hollands design moeiteloos match met Scandinavische kwaliteit en stijl. Met heel wat liefde maken ze vrolijke en kleurrijke baby-essentiels en nu ook een leuke, nieuwe tassencollectie.

22,00 €
Please select variants first